Frukost: Stärk varumärket med smarta förpackningar

Kategori

Våra konsumentvarumärken möter stora investeringsintensiva utmaningar under de kommande 5 åren. Pådrivna av både hot (miljö) och möjligheter (ny teknik, nya material), systemskiften (cirkulär ekonomi) och nya kund och köpbeteenden (e-handel, d2c). Möjligheten att innovera affären står emot risken av att inte agera.

Digitalisering förändrar rollen för konsumentförpackade varor. Hur kan varumärken använda denna möjlighet?

Smarta förpackningar gör det möjligt för konsumenter att spåra, interagera med och återvinna produkter och förpackningar på nya sätt. Digitalisering och ny produktionsteknik möjliggör optimering av material och en tillbakagång till lokal produktion av varor, och kanske till och med möjligheten för varumärken att mäta försäljning, kundnöjdhet och återvinning i realtid.

Målgrupp

CEO, CMO, CDO, CTO, CIO, Marketing team, Innovation team, Digital team, Packaging Innovators.

Om talaren

Markus Wulff har bred erfarenhet av Internet-of-Things och hjälper varumärken att skapa konsumentvänliga tjänster genom att göra branschen, produkter och förpackningar smartare. Han har tidigare arbetat med smart förpackning på Absolut Vodka och med Tetra Pak för att starta digitaliseringsprojektet ”Connected package platform”.

Tid och plats

A house, Östermalmsgatan 26A, 5 Mars, 08.15-09.30. Frukost serveras 08.15, seminariet börjar 08.30.

No items found.

Webbinarium om Matomo: webbanalys med fokus på privacy och datasäkerhet

Vi kommer att demonstrera Matomo som verktyg, men även prata om webbannalys ur ett privacy-perspektiv och förklara hur Matomo på ett bra sätt kan möta dessa behov.

Läs bloggpost

Webbinarium: Dataläckage när du besöker svenska myndigheter på nätet

En skrämmande genomgång av vilka data som svenska myndigheter omedvetet delar med sig av till bland annat amerikansk säkerhetstjänst.

Läs bloggpost

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!