Goda idéer som färgar av sig.

Matomo webbanalys

Matomo är öppen källkodsverktyget för dig som prioriterar dina besökares integritet. Vårt ledande Matomoteam hjälper dig komma igång snabbt och få ut den fulla potentialen ur din data.

Kontakta oss

Med erfarenhet från Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Lärarförbundet och många andra har vi under 10 år byggt upp Sveriges ledande team på Matomo och webbanalys. För dig som värnar om besökares integritet på dina webbplatser, intranät eller appar, kan vi snabbt och förutsägbart hjälpa dig komma igång.

Förutom GDPR-säkrad drift och förvaltning, kurser och utbildning, tillgång till strateger med gedigen applikationskunskap, utvecklar vi egna kraftfulla plugins. Det gör oss unika. Väljer du oss som leverantör tar du del av de investeringar vi och våra kunder redan gjort och kommer göra i nya features och plugins.

Med vår erfarenhet från såväl stora och komplexa som mindre organisationer hjälper vi er att nå nästa nivå i hur ni får fram och arbetar med era insikter. Vi har stött på de flesta utmaningarna och vet hur ni snabbast kommer vidare.

Matomo, tidigare känt som Piwik.

5 anledningar till att anlita Digitalist Matomoteam

  • Vi har under 10 år byggt upp ett eget affärsområde kring Matomo som växer under lönsamhet. Vi är en trygg partner i det långa loppet där du inte riskerar att plötsligt stå utan hjälp för att någon slutat.
  • Vi har gedigen applikationskunskap. Vi har stött på alla utmaningar - allt ifrån optimering av databaser hela vägen upp till hur en verksamhet ska tolka data - och stöttar dig oavsett behov.
  • Vi utvecklar egna plugins. Genom oss får du ta del av redan gjorda och kommande investeringar. Med vår hjälp matchas dina med andra kunders behov och så löser vi gemensamt ut dem.
  • Vi kan öppen källkod och allt som hör därtill. Vi är självklart aktiva i Matomo communityn och bidrar till produktens utveckling. Vårt engagemang är genuint och finns i hela bolagets kultur.
  • Vi har ett unikt samarbete och kunskapsutbyte med de som utvecklar Matomo. Genom oss kan du vara med och påverka Matomos framtid.

Vi hjälper dig komma igång med Matomo

  • Vi erbjuder en beprövad, GDPR-säkrad molntjänst på svensk infrastruktur.
  • Vi agerar rådgivare vid införande av Matomo.
  • Vi är experter på Matomos TagManager och hjälper till med spårning.
  • Vi hjälper till vid uppsättning av mätplaner så att ni samlar in rätt data.
  • Våra erfarna strateger hjälper dig tolka statistiken och vidta rätt åtgärder.

Kurser och utbildningar i Matomo

Vi utbildar såväl webbanalytiker som administratörer i Matomo och skräddarsyr ofta utbildningarna för att passa er kunskaps- och ambitionsnivå.

Matomo plugins och dashboards

Samla in kvalitativ data och kombinera med ren statistik. Gör dina SDG-exporter med en knapptryckning. Eller övervaka med larm att inte persondata hamnar i Matomo. Väljer du oss som leverantör får du ta del av nya plugins och features i takt med att de utvecklas av oss. Vi ger dig också tillgång till Matomos alla premium plugins för mer avancerade analyser och rapporter.

Vill du testköra Matomo? Eller få annan hälp?

Ta kontakt med ett par av våra Matomo experter nedan, så hjälper de dig snabbt komma vidare! Vi har också lagt in de vanligaste frågorna i vår Matomo FAQ här.

Kontaktpersoner

Tomas
Matomo & öppen källkods-specialist

Tomas Persson

Epost
+46706000383
Marc Tersman Toll
webb strateg och matomo specialst

Marc Tersman Toll

Epost
+46723366422

Kunder som använder Matomo

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

TRR, Trygghetsrådet, är ett resultat av omställningsavtalet, som slöts mellan Svenskt Näringsliv och PTK 1974.

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!