GDPR-säker webbanalys med Matomo

Som Matomo Saas-kund hos Digitalist får du dels marknadens vassaste Matomo-installation som körs i ett dedikerat helsvenskt datacenter.  Du får också tillgång till vår erkänt duktiga personal både i form av supporttjänster och strategitjänster.

Kontakta oss

Digitalist ❤️ Matomo=sant!

Med erfarenhet från Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Lärarförbundet och många andra har vi under 10 år byggt upp Sveriges ledande team på Matomo och webbanalys. För dig som värnar om besökares integritet på dina webbplatser, intranät eller appar, kan vi snabbt och förutsägbart hjälpa dig komma igång.

Matomo-konsulter med lång & bred erfarenhet


Med vår erfarenhet från såväl stora och komplexa som mindre organisationer hjälper våra konsulter er att nå nästa nivå i hur ni får fram och arbetar med era insikter. Vi har stött på de flesta utmaningarna och vet hur ni snabbast kommer vidare. Läs mer om Matomo i vår Matomo-blogg!

Matomo, tidigare känt som Piwik.

5 anledningar till att anlita Digitalist Matomoteam

  • Vi har under 10 år byggt upp ett eget affärsområde kring Matomo som växer under lönsamhet. Vi är en trygg partner i det långa loppet där du inte riskerar att plötsligt stå utan hjälp för att någon slutat.
  • Vi har gedigen applikationskunskap. Vi har stött på alla utmaningar - allt ifrån optimering av databaser hela vägen upp till hur en verksamhet ska tolka data - och stöttar dig oavsett behov.
  • Vi utvecklar egna plugins. Genom oss får du ta del av redan gjorda och kommande investeringar. Med vår hjälp matchas dina med andra kunders behov och så löser vi gemensamt ut dem.
  • Vi kan öppen källkod och allt som hör därtill. Vi är självklart aktiva i Matomo communityn och bidrar till produktens utveckling. Vårt engagemang är genuint och finns i hela bolagets kultur.
  • Vi har ett unikt samarbete och kunskapsutbyte med de som utvecklar Matomo. Genom oss kan du vara med och påverka Matomos framtid.

Kunder som använder Matomo

Vi hjälper dig komma igång med Matomo

  • Vi erbjuder en beprövad, GDPR-säkrad molntjänst på svensk infrastruktur.
  • Vi agerar rådgivare vid införande av Matomo.
  • Vi är experter på Matomos TagManager och hjälper till med spårning.
  • Vi hjälper till vid uppsättning av mätplaner så att ni samlar in rätt data.
  • Våra erfarna strateger hjälper dig tolka statistiken och vidta rätt åtgärder.

Kurser och utbildningar i Matomo

Vi utbildar såväl webbanalytiker som administratörer och utvecklare i Matomo och skräddarsyr ofta utbildningarna för att passa er kunskaps- och ambitionsnivå.

Matomo plugins och dashboards

Samla in kvalitativ data och kombinera med ren statistik. Gör dina SDG-exporter med en knapptryckning. Eller övervaka med larm att inte persondata hamnar i Matomo. Väljer du oss som leverantör får du ta del av nya plugins och features i takt med att de utvecklas av oss. Vi ger dig också tillgång till Matomos alla premium plugins för mer avancerade analyser och rapporter.

Vill du testköra Matomo? Eller få annan hjälp?

Ta kontakt med ett par av våra Matomo experter nedan, så hjälper de dig snabbt komma vidare! Vi har också lagt in de vanligaste frågorna i vår Matomo FAQ här.

Kontaktpersoner

Tomas
menu
Matomo- & öppen källkod-specialist

Tomas Persson

Epost
+46706000383
Pontus
menu
Kundansvarig

Pontus Rosin

Epost
+46739833372
Marc Tersman Toll
menu
Webbstrateg och Matomo-specialist

Marc Tersman Toll

Epost
+46723366422
Jorge Carvajal Powers
menu
Matomo-specialist

Jorge Carvajal Powers

Epost
+46736632045

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!