Opigno LMS ger dig full kontroll

Opigno LMS är öppen källkod och tillåter dig att anpassa det precis efter dina behov. Myndigheter, medlemsorganisationer och större företag världen över använder Opigno.

Kontakta oss

Digitalist ❤️ Opigno=sant!

Med Opigno  kan du erbjuda kurser online med utvecklingstrappor, tester, belöningar och allt annat som hör ett modernt LMS till. Opigno LMS stödjer SCORM och Tin Can och integrerar modern H5P-teknologi för dig som vill erbjuda stimulerande utbildningsmaterial.

Opigno LMS är byggt i Drupal som vi på Digtalist har arbetat med sedan 2009. Opigno LMS är perfekt för er som har många användare och inte tycker det är ekonomiskt försvarbart att både betala per användare och behöva investera i integrationer och anpassningar för just er verksamhet. Fackförbund, medlemsorganisationer, myndigheter, stora företag och lärosäten världen över erbjuder sina anställda, medlemmar, kunder, studenter och medborgare förstklassig utbildning online genom Opigno LMS.

Fem skäl att välja Opigno LMS

  • Det är gratis att använda Opigno LMS. Du betalar bara för anpassningar samt löpande drift och förvaltning
  • Opigno LMS är öppen källkod. Du är fri att anpassa verktyget som du vill och behöver aldrig oroa dig för ändrade licens- eller prismodeller bara för att du får fler användare
  • Det används av tusentals organisationer världen över och vidareutvecklas kontinuerligt av ett passionerat community
  • Det bygger på Drupal som är världens största CMS för större organisationer
  • Det har allt som du kan förvänta dig av ett modernt LMS med stöd för Scorm, Tin Can och H5P

Vi hjälper dig använda Opigno LMS

Vi har 40 experter på Drupal och har två samkörda scrumteam med erfarenhet av Opigno LMS för till exempel fackförbundet Vision. Genom oss på Digitalist kan du även få hjälp av de som bygger vidare på Opigno för framtiden, så att dina önskemål blir hörda. Vi har ett seniort förvaltningsteam som hjälper till att hålla verktyget säkert och uppdaterat. Och vi kan erbjuda Opigno LMS som en GDPR-säkrad molntjänst med SLA.

Våra LMS-kunder

TRR, Trygghetsrådet, är ett resultat av omställningsavtalet, som slöts mellan Svenskt Näringsliv och PTK 1974.

Kontaktpersoner

Pontus
menu
Kundansvarig

Pontus Rosin

Epost
+46739833372
Fabian
menu
Kundansvarig

Fabian von Tiedemann

Epost
+46708990699

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!