Tjänster

Digital strategi

Allt vi gör bygger på insikter om tänkta användare och målgrupper. Vi har en omfattande verktygslåda att ta till när det gäller att skapa en digital strategi innan vi börjar bygga en tjänst. Allt från observationer, djupintervjuer och skärminspelningar till omvärldsbevakning och trendanalys. Vi tittar också på ren data, gör A/B-tester och sätter upp mätpunkter som följs upp före, under och efter. Vi har ett UX-labb där vi kan testa prototyperna på riktiga användare. Ett gediget researcharbete är en investering som spar pengar längre fram.

Din webbstrategi ska svara på frågor som hur ni attraherar rätt trafik till er sajt, hur ni ska jobba med innehåll och tjänster samt hur ni ska organisera ert arbete internt och med leverantörer. Såklart behöver den också linjeras med den övergripande marknads- eller kommunikationsplanen. Den digitala strategin ska stödja era affärsmål.

Bygg en bättre webb eller app med oss

I samråd med er bestämmer vi alltid om vi ska genomföra ett kvalitativt eller kvantitativt insiktsarbete för att ta fram webbstrategin. Hur lång insiktsfasen är och hur omfattande den digitala strategin ska vara beror på olika faktorer som till exempel utgångsläge, budget och ambition. Vi är flexibla och anpassar oss efter er verklighet.

Vill du veta mer?

Hör av dig! Vi älskar att ta del av nya utmaningar. Vi sitter i den kreativa hubben A House på Östermalm i Stockholm. Välkommen till plan 5 så bjuder vi på kaffe och lyssnar på dina behov, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

No items found.

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!