Digital strategi

Digital strategi

Allt vi gör bygger på insikter om tänkta användare och målgrupper. Vi har en omfattande verktygslåda att ta till när det gäller att skapa en digital strategi innan vi börjar bygga en tjänst. Allt från observationer, djupintervjuer och skärminspelningar till omvärldsbevakning och trendanalys. Vi tittar också på ren data, gör A/B-tester och sätter upp mätpunkter som följs upp före, under och efter. Vi har ett UX-labb där vi kan testa prototyperna på riktiga användare. Ett gediget researcharbete är en investering som spar pengar längre fram.

Din webbstrategi ska svara på frågor som hur ni attraherar rätt trafik till er sajt, hur ni ska jobba med innehåll och tjänster samt hur ni ska organisera ert arbete internt och med leverantörer. Såklart behöver den också linjeras med den övergripande marknads- eller kommunikationsplanen. Den digitala strategin ska stödja era affärsmål.

Bygg en bättre webb eller app med oss

I samråd med er bestämmer vi alltid om vi ska genomföra ett kvalitativt eller kvantitativt insiktsarbete för att ta fram webbstrategin. Hur lång insiktsfasen är och hur omfattande den digitala strategin ska vara beror på olika faktorer som till exempel utgångsläge, budget och ambition. Vi är flexibla och anpassar oss efter er verklighet.

Vill du veta mer?

Hör av dig! Vi älskar att ta del av nya utmaningar. Vi sitter i den kreativa hubben A House på Östermalm i Stockholm. Välkommen till plan 5 så bjuder vi på kaffe och lyssnar på dina behov, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Relaterat från bloggen

drupal 9

Drupal 9 är här – ännu bättre för redaktörer

Flera tusen utvecklare i Drupal-communityt världen över har arbetat med den nya versionen. Här är de stora fördelarna med Drupal 9.

Läs bloggpost

Möten på distans - våra tips för produktiva onlinemöten

Våra bästa tips för produktiva onlinemöten

Läs bloggpost

Relaterat kundcase

No items found.

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!

Tack!
Vi återkommer så snart vi kan till dig.
Hoppsan, något fungerande inte som det skulle. Försök igen eller kontakta oss direkt