Koncept

Koncept

Vi har arbetat med utveckling av våra kunders koncept från dag ett och medlemmarna i vårt koncept- och strategiteam har alla mer än tio års erfarenhet. Att skapa lyckade koncept gång efter gång handlar inte om tillfällig inspiration. Det handlar om att ha metoder, verktyg och erfarenhet.

Vi vill gärna engagera dig och dina intressenter i skapandet av koncept. Men vi kan också lära oss er verksamhet och själva ta fram lyckade koncept.

I vår verktygslåda har vi mängder av redskap som designstudios och visionskartor som frigör kreativiteten och gör det enkelt att iterera fram de bästa lösningarna och samtidigt behålla fokus på verksamhetsnytta och användarmålen.

Normalt finns det en konceptfas i ett projekt, men en organisation kan när som helst göra vidareutveckling. Är du intresserad av att veta mer hur vi jobbar med konceptutveckling ska du kontakta oss.

Relaterat från bloggen

Rocksolid

"Rock-solid" film för Netnod

Vi gjorde en film för Netnod, företaget som förser Norden med Rock-solid Internet!

Läs bloggpost

Matomo feedback forms

Matomo feedback forms enables you organisation to display forms and surveys to your web site users with full control over the data you collect.

Läs bloggpost

Relaterat kundcase

No items found.

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!

Tack!
Vi återkommer så snart vi kan till dig.
Hoppsan, något fungerande inte som det skulle. Försök igen eller kontakta oss direkt