Opigno LMS

Experter på Opigno LMS

Opigno LMS

Medlemsorganisationer, myndigheter större företag världen över använder Opigno LMS, som är öppen källkod.

Kontakta oss
Tjänster

Heading

Digitalist ❤️ Opigno=sant!

Med Opigno  kan du erbjuda kurser online med utvecklingstrappor, tester, belöningar och allt annat som hör ett modernt LMS till. Opigno LMS stödjer SCORM och Tin Can och integrerar modern H5P-teknologi för dig som vill erbjuda stimulerande utbildningsmaterial.

Opigno LMS är byggt i Drupal som vi på Digtalist har arbetat med sedan 2009. Opigno LMS är perfekt för er som har många användare och inte tycker det är ekonomiskt försvarbart att både betala per användare och behöva investera i integrationer och anpassningar för just er verksamhet. Fackförbund, medlemsorganisationer, myndigheter, stora företag och lärosäten världen över erbjuder sina anställda, medlemmar, kunder, studenter och medborgare förstklassig utbildning online genom Opigno LMS.

Fem skäl att välja Opigno LMS

  • Det är gratis att använda Opigno LMS. Du betalar bara för anpassningar samt löpande drift och förvaltning
  • Opigno LMS är öppen källkod. Du är fri att anpassa verktyget som du vill och behöver aldrig oroa dig för ändrade licens- eller prismodeller bara för att du får fler användare
  • Det används av tusentals organisationer världen över och vidareutvecklas kontinuerligt av ett passionerat community
  • Det bygger på Drupal som är världens största CMS för större organisationer
  • Det har allt som du kan förvänta dig av ett modernt LMS med stöd för Scorm, Tin Can och H5P

Vi hjälper dig använda Opigno LMS

Vi har 40 experter på Drupal och har två samkörda scrumteam med erfarenhet av Opigno LMS för till exempel fackförbundet Vision. Genom oss på Digitalist kan du även få hjälp av de som bygger vidare på Opigno för framtiden, så att dina önskemål blir hörda. Vi har ett seniort förvaltningsteam som hjälper till att hålla verktyget säkert och uppdaterat. Och vi kan erbjuda Opigno LMS som en GDPR-säkrad molntjänst med SLA.

Kunder som använder Opignio

Kontaktpersoner

Pontus Rosin
menu
Kund- och affärsansvarig Matomo

Pontus Rosin

Epost
+46739833372
Fabian von Tiedemann
menu
Kundansvarig

Fabian von Tiedemann

Epost
+46708990699

No items found.

Vad är ett LMS?

LMS är en förkortning för Learning Management System. LMS är mjukvara som hjälper dig att skapa, hantera, organisera och leverera digitalt utbildningsmaterial till din målgrupp:

  • Learning. Det främsta syftet med ett LMS är att tillhandahålla och förenkla lärande i din organisation. Med ett LMS kan du se till att dina anställdas kunskaper är uppdaterade.
  • Management. Med den här mjukvaran kan du organisera och hantera dina onlinekurser, deltagare och resultat. Du kan också analysera effektiviteten av ditt utbildningsmaterial.
  • System. System är en uppsättning med saker som fungerar tillsammans, som delar av en mekanism eller ett nätverk. I det här fallet är det ett finare ord för mjukvara som gör att det låter mer professionellt och dyrt 😏.

Ett LMS består  av två delar:

  • Ett gränssnitt för administratörer. Administratörsgränssnittet är platsen där en utbildningsansvarig skapar, hanterar och organiserar allt utbildningsmaterial. Det är även möjligt att få insiktsfulla rapporter (individuella eller gruppbaserade). Admins gränssnitt består vanligtvis av inställningar och funktioner för att anpassa utbildningsmaterialet helt och hållet.
  • Ett användargränssnitt. Användargränssnittet är platsen där deltagare ser och upplever det som admin har skapat. Deltagare kan komma åt och delta i det här utbildningsmaterialet från sina personliga datorer eller webbläsare.

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!