Tjänster

Säkerhet & förvaltning

Vårt unika, dedikerade team av seniora experter finns alltid till hands för att se till att er sajt eller applikation är tillgänglig och levererar maximalt värde De hjälper våra kunder med allt ifrån drift och support till analyser av data och att ge proaktiva förslag på förbättringsåtgärder.  Du som kund kan känna dig trygg. Vårt supportteam kan hjälpa till med såväl akuta ärenden när du måste ha hjälp omedelbart som mindre utvecklingsinsatser. Med ett så kompetent support- och förvaltningsteam behöver du aldrig känna dig lämnad i sticket, bara för att utvecklarteamen sitter upptagna med andra projekt.

Skalbar och säker drift

Våra driftslösningar skalar blixtsnabbt upp och ned efter behov och har 24/7 övervakning för de som så önskar. Vi ser till att din webbplats är i säkra händer och har bästa möjliga prestanda. Varje dag, året runt.

Vi kan erbjuda våra kunder en molnplattform som lyfter driften till en helt ny nivå. Våra kunder behöver aldrig tänka på om det finns tillräckligt med kapacitet för sin webbplats, eftersom den skalar automatiskt upp och ner beroende på belastning. Och de betalar endast för utnyttjad kapacitet. All er data lagras i Sverige och hela infrastrukturen är byggd med full redundans, som sträcker sig över tre svenska datacenter, med 100 Gbps nätverkskapacitet. Allt för att du ska känna dig så säker med din IT-drift som det bara är möjligt.

No items found.

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!