Sveriges ledande experter på webflow CMS

Webflow lämpar sig för de allra flesta webbplatser. Med Webflow får du en sajt med minimalt underhåll och hög driftsäkerhet.

Kontakta oss

Digitalist ❤️ Webflow=sant!

Webflow är en Wordpressutmanare som lanserades 2013. Nu har nykomlingen blivit så kraftfull att den på allvar kan ta upp kampen mot Wordpress.  Webflow lämpar sig för de allra flesta webbplatser. Med Webflow får du en sajt med minimalt underhåll och hög driftsäkerhet.

De stora fördelarna med Webflow är att det är dynamiskt, molnbaserat och ger stor frihet att bygga riktigt snygga webbplatser som både är driftsäkra och underhållsfria. 

Wordpress eller Webflow?

Så hur ska du välja: Wordpress eller Webflow? Så vida du inte har en webbplats med extremt mycket innehåll, komplexa integrationer eller avancerade funktioner skulle vi säga att Webflow är ett bättre alternativ. Framförallt om du lägger stor vikt vid design, där Webflow erbjuder stora möjligheter att arbeta visuellt istället för med kod. 

Kunder som använder Webflow

Tre tunga skäl att välja Webflow

  • Snyggt. Med Webflow är det enkelt att bygga snygga webbplatser eftersom verktyget har ett stort designfokus, både för webbplatsbesökare och administratörer.
  • Smidigt och prisvärt. Webflow ansvarar för serverunderhåll och driftsäkerhet. De erbjuder en integrerad hostinglösning med hög prestanda som är integrerad med tjänsten. Här finns stora besparingar att göra på serverkostnader och underhåll. 
  • Enkelt. Webflow är oerhört enkelt att arbeta i som webbredaktör. Det är en full WYSIWYG-lösning där du i realtid kan se allt du ändrar direkt på webbplatsen.

Kontaktpersoner

Pontus
menu
Kundansvarig

Pontus Rosin

Epost
+46739833372
Fabian
menu
Kundansvarig

Fabian von Tiedemann

Epost
+46708990699

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!