Digitalist har vunnit det prestigfulla German Design Award för vår alldeles egna Co-creature, en berättelse som beskriver oss som företag i skräckserietidningsformat! Rat für Formgebung-juryns utlåtande:

"The idea of conducting the presentation in the form of a fantastic Creature Comic was executed to a high artistic standard, arousing curiosity and a lot of fun to watch. Creative, appealing and brave – and unique. Brilliant!"

Syftet med the Co-creature är att förklara och presentera vad vi jobbar med. En central komponent i vårt arbete är co-creation, att dra nytta av varandra både internt och externt för att komma framåt. Ett sätt att förklara något abstrakt är att berätta en historia. Varför inte en monsterhistoria? Varför inte en kärlekshistoria? Varför inte båda? Med hjälp av upplägg från klassiska monsterhistorier tog vi oss an utmaningen att berätta om Digitalist och hur vi arbetar, i fiktion.

Om du är intresserad av co-creation, monster, chemtrails, San Francisco, serietidningar (eller nästan vad som helst) då är det här för dig! Berättelsen är skriven av Matts Hildén på Digitalist, och tecknad av Ola Skogäng och Rebecka Helmersson.

Ladda ner tidningen här eller beställa fysiska exemplar, kontakta oss via formuläret nedan!

No items found.