Digitalist vinner German Design Award

Digitalist har vunnit det prestigfulla German Design Award för vår alldeles egna Co-creature, en berättelse som beskriver oss som företag i skräckserietidningsformat! Rat für Formgebung-juryns utlåtande:

"The idea of conducting the presentation in the form of a fantastic Creature Comic was executed to a high artistic standard, arousing curiosity and a lot of fun to watch. Creative, appealing and brave – and unique. Brilliant!"

Syftet med the Co-creature är att förklara och presentera vad vi jobbar med. En central komponent i vårt arbete är co-creation, att dra nytta av varandra både internt och externt för att komma framåt. Ett sätt att förklara något abstrakt är att berätta en historia. Varför inte en monsterhistoria? Varför inte en kärlekshistoria? Varför inte båda? Med hjälp av upplägg från klassiska monsterhistorier tog vi oss an utmaningen att berätta om Digitalist och hur vi arbetar, i fiktion.

Om du är intresserad av co-creation, monster, chemtrails, San Francisco, serietidningar (eller nästan vad som helst) då är det här för dig! Berättelsen är skriven av Matts Hildén på Digitalist, och tecknad av Ola Skogäng och Rebecka Helmersson.

Ladda ner tidningen här eller beställa fysiska exemplar, kontakta oss via formuläret nedan!

No items found.

Årets första fest awklarad!

Det finns en tid för nyårslöften. Men livet går vidare. På decenniets första och mest tongivande After Work hos oss på Grow+Digitalist firade vi med mat, dryck med mera!

Läs bloggpost

Intervju med tillgänglighetsspecialisten och webbutvecklaren Erik Gustafsson

Tillgänglighet på Digitalist handlar om att alla ska ha lika enkel tillgång till information, till exempel på en webbplats. Samhället idag förutsätter att alla måste kunna sköta allt större delar av sitt liv via digitala plattformar.

Läs bloggpost

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!

Tack!
Vi återkommer så snart vi kan till dig.
Hoppsan, något fungerande inte som det skulle. Försök igen eller kontakta oss direkt