Hej Ammi Bohlin! Berätta lite om dig själv och ditt jobb!

Min titel är Head of Delivery. Jag är ansvarig för att Delivery, alltså våra leveransteam är lönsamma, att personalen mår bra och att kunderna är nöjda. Nu är jag kundansvarig för MSF, UNHCR och Håll Sverige Rent. Kul tycker jag, som gärna har kvar en fot i världen. Mitt närmsta team - projektledarna och kundansvariga finns på plats i Stockholm. Den givna fördelen är såklart att man kan ses på riktigt. 

Vad har du för bakgrund innan du började jobba för Digitalist?

Innan Digitalist var jag COO på Appelberg, men jag är journalist i grunden. De senaste tio åren har jag jobbat främst med digitalisering och ledarskap, bland annat på Bonnier och hjälporganisationer. 

Något annat du vill lägga till? 

Cheezy, men alltså jag har aldrig jobbat på ett ställe med så kompetenta människor som på Digitalist. Det är en fröjd att gå till jobbet.

No items found.