Digitalist Open Tech AB rekryterar Joakim Ekman från Skolverket. Han kommer närmast från Statens skolverk där han haft rollen som digital strateg och produktägare, nu blir han kund- och affärsansvarig på Digitalist.

Joakim har gedigen erfarenhet av att driva och facilitera användbarhets- och tillgänglighetsfrågor inom offentlig sektor och kommer att bidra med spetskompetens i att implementera och förvalta designsystem i stora organisationer.

”Digitalist Open Tech är ett spännande företag med ett väldigt brett erbjudande. Som före detta beställare av mycket konsulttjänster inom IT och digitalt känns det verkligen attraktivt att jobba på ett företag som vill låta kunden vara så fri i sina val kring teknologi, arkitektur och infrastruktur som det är möjligt. Det bygger sunda affärsrelationer över tid och det är så jag vill arbeta.”

Joakim Ekman, Digitalist Open Tech AB

Digitalist har under det senaste året vunnit flera stora uppdrag, som Digg och SL, och breddar nu sin portfölj med ett erbjudande kring Designsystem.

”Att ta in Joakim är helt i linje med vår strategi att fortsätta vara en digitaliseringspartner till medlemsorganisationer och offentlig sektor. Vi är Nordens ledande open tech-expert med lång och bred erfarenhet av offentlig sektor, medlemsorganisationer och större företag. Vi ser en stor efterfrågan på designsystem från den här typen av kunder, säger Ulrika Mengshoel Wedelin. Därför känns det som ett naturligt steg att erbjuda detta.”

Ulrika Mengshoel Wedelin, VD, Digitalist Open Tech AB

No items found.