Frukostseminarium om SEO

SEO - från magi till UX

On page SEO är ett verktyg i digital tjänsteutveckling och en förutsättning för en lyckad digital marknadsföringsstrategi. Bra SEO handlar idag om hur vi tillgodoser besökarens förväntningar. Det handlar om UX - om kundresor, förväntningar och omhändertagande. Om vi bortser från länkar så är SEO inte längre ett sätt att manipulera Googles  sökresultat. Upplevelsen av ert varumärke, era tjänster och produkter börjar (och ibland slutar) med just sökresultatet. Lär dig ranka bra genom en god kundupplevelse.

Vår SEO-expert Marc höll ett detta uppskattade frukostseminarium om SEO den 10 September 2019. Missade du det - kontakta oss så bokar vi ett möte med Marc. Har du inte redan anmält dig till vårt nyhetsbrev - gör gärna det så får du ett mail inför kommande events och frukostseminarier!

Här kan du ladda ner Marcs slides från frukostseminariet.

Vår SEO-expert Marc in action.

Matomo

Webbinarium: GDPR-säkra webbenkäter med Matomo

Denna gång kommer vi att demonstrera en ny plugin till Matomo där man i gränssnittet kan skapa webbenkäter mot dina besökare.

Läs bloggpost

Vill du ha hjälp med Matomo?

Vi på Digitalist jobbar med Matomo på många sätt och är dessutom väldigt engagerade inom Communityn runt Matomos open source projekt.

Läs bloggpost

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!

Tack!
Vi återkommer så snart vi kan till dig.
Hoppsan, något fungerande inte som det skulle. Försök igen eller kontakta oss direkt