Hej Jenny! Berätta lite om dig själv och ditt jobb!

Jag kommer ursprungligen från Skåne men flyttade till Italien för 15 år sen, och jobbar därifrån som DevOps Engineer för Digitalist Open Tech. Jag trivs väldigt bra med mitt omväxlande arbete, det är en lagom blandning av kreativitet, detektivarbete och tekniska utmaningar.

Vad har du för bakgrund innan du började jobba för Digitalist?

Jag har en akademisk bakgrund som modellerande havsforskare, men har även arbetat inom industrin med forskning och utveckling av havs- och väderprognosrelaterade applikationer. Jag jobbade under ett flertal år med att konvertera on-prem applikationer till molntjänster, så min väderutbildning har kommit väl till pass, haha!

Hur funkar det (fördelar/nackdelar/lösningar) att jobba med team på distans?

Det som jag tycker är bra med att jobba på distans är väl främst effektiviseringen av ens egen tid, att man slipper pendla osv. En nackdel kan vara att man tappar lite av det sociala livet med sina kollegor som bidrar till god sammanhållning. Personligen tycker jag det fungerar väldigt bra att arbeta på distans och avståndet till kollegorna kompenseras bra med alla Digitalists roliga initiativ och regelbundna sammankomster.

Vilken typ av kunder och projekt arbetar du med?

Jag jobbar främst med att utveckla vår SaaS-verksamhet just nu, men fungerar även som teknisk support åt våra utvecklingsteam och som extern molnkonsult åt vissa kunder.

No items found.