Hej, Johan Söderling! Berätta om din yrkesmässiga bakgrund!

Jag har en lång arbetserfarenhet inom UX/UI- design & strategi. För mig är det viktigt att sätta slutkundens behov i fokus, samt att hjälpa kunden att nå sina målgrupper med relevant information, budskap, tjänst eller lösning. Arbetssättet har flyttat mig nära kunden, där jag trivs att arbeta och dessutom vågar ställa de dumma frågorna.

Berätta något om dig som privatperson!

Antagligen representerar min personlighet väl i mitt arbetssätt. Jag har många saker på gång. Musikskapande är en av mina viktigaste delar av mitt liv, där jag är aktiv i olika konstellationer. Utöver musiken som har fotografi länge varit ett stort intresse. Ett av mina senaste intressen är naturvin.

Vad kommer du främst att bidra med till Digitalists kunder?

Det kommer att vara allt från ren UI-design till UX-lösningar, varumärkes- & designstrategi, tjänsteutveckling, och sälj.

No items found.