Digitalist hanterar Unionens digitala plattformar 2020

Digitalist hanterar Unionens digitala plattformar 2020

Unionen befinner sig mitt uppe i ett omfattande digitaliseringsarbete som berör såväl organisation, tjänsteportfölj och medlemsservice.  Digitalist kommer fortsätta hantera Unionens digitala plattformar även under 2020.

– Arbetet fokuserar givetvis främst på att utveckla våra tjänster och vår service till våra medlemmar och förtroendevalda via våra digitala kanaler, men även att ställa om till mer kontinuerlig utveckling i tvärfunktionella team och anpassa vår infrastruktur så att vi skapar bra förutsättningar, säger Jonas Broman, CIO på Unionen och ansvarig för IT-organisationen. Vi behöver ställa om till framtidens arbetsmarknad redan idag.

– I Digitalist har vi en partner som förstår digitalisering både när det gäller verksamhetsperspektivet och själva it-tjänsterna, fortsätter Broman.

– Vi är otroligt glada över att få fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Unionen, säger Ulrika Mengshoel Wedelin, Head of Operations på Digitalist.

– Unionen är en rutinerad beställare som sätter stort värde på vår kunskap kring teknik och agilitet, vilket gör vårt jobb både roligare och enklare.

Unionen och Digitalist har haft ett partnerskap sen 2012. Samarbetet har fokuserat på att förbättra Unionens sajt och att förenkla interaktionen mellan Unionen och dess medlemmar samt förtroendevalda.

– För oss på Digitalist är det ett oerhört givande arbete eftersom vi själva är så nära Unionens vision kring att skapa framgång, trygghet och glädje i arbetslivet, säger Ulrika Mengshoel Wedelin.

No items found.
Årets första fest awklarad!

Årets första fest awklarad!

Det finns en tid för nyårslöften. Men livet går vidare. På decenniets första och mest tongivande After Work hos oss på Grow+Digitalist firade vi med mat, dryck med mera!

Läs bloggpost
Kostnadsfritt frukostseminarium 27 november: Best of Dreamforce 2019

Kostnadsfritt frukostseminarium 27 november: Best of Dreamforce 2019

Vårt CRM- och Transformationsteam delar med sig av insikter och trender från Salesforce-eventet Dreamforce i San Francisco.

Läs bloggpost

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!