BigCommerce är en e-handelsplattform som innehåller allt som behövs för att sätta upp en onlinebutik för B2B och B2C. BigCommerce är en av de största och snabbast växande plattformen för e-handel på marknaden. Över 90.000 online-butiker står idag på BigCommerce plattform i 120 länder, från små startups-bolag till världsledande företag som Varjo och Black Diamond. Det spelar ingen roll vilken bransch eller vilken typ av produkter ni vill sälja, med BigCommerce blir det enkelt att nå era kunder.

Multi Channel

Lösningen är en multi-channel och erbjuder flera funktioner och integrationer såsom betallösningar, PIM, SEO-verktyg. Dessutom finns det ett stort bibliotek av färdiga teman och teman som kan skräddarsys helt efter era krav.

”BigCommerce är den mest pålitliga leverantören av handelslösningar.”

Forrester Wave™ B2C- och B2B-handelslösningar Q2, 2022

Modern SaaS-plattform

BigCommerce är en SaaS-tjänst (Software as a Service), vilket innebär att drift, underhåll och uppdateringar sköts av leverantören mot en månadskostnad. Lösningen är förberedd för integreration med dina verksamhetskritiska system, så som ERP, PIM via API:er. Plattformens innehåller också många hjälpmedel för analys, prognostisering och onlinemarknadsföring.

Enkelt att komma igång

Varken lokal installation eller eget webbhotell krävs, det enda som behövs är en webbläsare. BigCommerce passar dem som är ute efter en kraftfull plattform, för stora eller små mängder produkter.

No items found.