Frukostseminarie Bli en bättre beställare av digitala tjänster

Frukostseminarie Bli en bättre beställare av digitala tjänster

Organisera för att lyckas med dina digitala tjänster

Många med rollen som webbansvarig är kunniga, de förstår de Agila principerna, de jobbar mer och mer datadrivet i sina beslut och de försöker på alla fronter att göra precis rätt saker. Men det går kanske inte så snabbt i utvecklingen som man skulle önska. Vår analys är att organisationerna i sig inte riktigt är lika mogna som de webbansvariga. Det är här vi ser störst potential att påverka. Vi pratar idag om uttryck som “Stuprörsorganisationer”, men vad är det som är problemen egentligen och varför har begrepp som “Silo breakers” blivit så hett? Vi fokuserar på själva kompetensen kring att driva utvecklingsprojekt, på hur man upphandlar och vad man bör tänka på. Det vi nu kompletterar med handlar mer om hur du skapar en miljö där du kan lyckas med dina digitala tjänster.


Detta seminarie hölls senast den 18 september 2019. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mail inför kommande event!

No items found.
Kostnadsfritt frukostseminarium 27 november: Best of Dreamforce 2019

Kostnadsfritt frukostseminarium 27 november: Best of Dreamforce 2019

Vårt CRM- och Transformationsteam delar med sig av insikter och trender från Salesforce-eventet Dreamforce i San Francisco.

Läs bloggpost
Vykort från UX-konferensen Push 2019

Vykort från UX-konferensen Push 2019

Mina förväntningar på att lyssna på andra nördar inom mitt område är ganska höga när jag besöker den årliga UX-konferensen i München - Push UX. Vi är 600 designers som möts för att höra andras upplevelser från vardagen i designarbetet. Mest relaterat till användarupplevelse, UX, så naturligtvis är användaren i fokus.

Läs bloggpost

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!