I vår nästa release av vår Matomo SaaS erbjuder vi nu Crash Analytics, som hjälper dig att proaktivt hitta fel i mjukvaran på din webbplats.

Vi har alla stött på det – trasiga kundvagnar, buggiga kassor, menyer och kontaktformulär som inte fungerar. Nu kan du fånga många av felen snabbt, och få statistik direkt på var de kommer ifrån. Med Crash Analytics kan du förbättra användarupplevelsen, öka konverteringsgraden och därmed kanske intäkterna.

Kontakta oss för mer information!

Även med de mest rigorösa testerna kan du inte förutse varje bugg i olika webbläsare, inställningar och scenarier. Faktorer som annonsblockerare, varierande internetuppkopplingar och ständigt uppdaterade webbläsarversioner komplicerar bilden ytterligare. Här kommer Crash Analytics in i bilden.

Med Crash Analytics för Matomo har du möjlighet att i förväg upptäcka och effektivt lösa fel som kan påverka dina konverteringar och resultat. 

  • Pålitlighet out-of-the-box: Börja upptäcka buggar omedelbart utan att behöva konfigurera något i infrastruktur eller webbplatsens kod, vilket ger dig möjlighet att snabbt lösa problem och förbättra webbplatsens prestanda.
  • Få information i realtid om buggar: Fånga fel direkt, särskilt efter en ny release.
  • Proaktiva alarm: Håll dig steget före med omedelbara varningar när ett fel inträffar och få schemalagda buggrapporter, vilket säkerställer att buggar inte komprometterar din webbplats, hastighet, användarupplevelse eller resultat.
  • Helhetsöversikt: Kombinera Matomofunktioner som segment, sessionsinspelningar eller besökarloggar med Crash Analytics för att gräva djupare och förstå användarens enhet, mjukvara och exakta åtgärder som togs innan en bugg uppstod.
  • Samordning: Överbrygga klyftan mellan ditt tekniska team och webbanalytiker. Spåra framväxande, försvinnande och återkommande fel, skicka vidare rapporterna till utvecklare och prioritera buggar som spelar roll.

Sist men inte minst, du har all din viktiga data på ett och samma ställe samt det kanske viktigaste av allt; Ni äger datat!

No items found.