Umbraco CMS

Ett stabilt och lätthanterat CMS som är ett av de mest populära valen inom open source och .NET.
Läs mer

Umbraco CMS

Ett stabilt och lätthanterat CMS som är ett av de mest populära valen inom open source och .NET.
Läs mer
Umbraco CMS

Experter på Umbraco

Ett stabilt och lätthanterat CMS som är ett av de mest populära valen inom open source och .NET.

Kontakta oss!

Umbraco är ett CMS (Content Management System), även kallat publiceringsverktyg, som används för innehållshantering för såväl webbplatser som mobilapplikationer. Umbraco är ett fullskaligt CMS med hög flexibilitet för att kunna användas till allt från mindre kampanjer till mer komplexa webbprojekt med många integrationer. Plattformen är licensierat som öppen källkod (Open-source) vilket innebär att det inte finns några inköpskostnader eller löpande licenskostnader.

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa även er!

CMS byggt på Microsoft-teknologi

Umbraco är ett av de största CMS-plattformarna i världen som utvecklats på Microsofts teknologi .NET. Den tekniska arkitekturen påminner om många större licensbaserade system som Sitecore och Episerver vilket gör att det enkelt kan skalas upp till en storskalig webbplattform.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av CMS utifrån de krav som ställs kring säkerhet och användarvänlighet men även den teknologi som ligger som bas. Kunder som är vana att jobba med just Microsoft-baserade teknologier, kan därför känna att Umbraco är rätt val då förståelse för dess ekosystem redan finns internt i organisationen.

Vi är glada att Microsoft släppte ramverket .NET som öppen källkod 2014 vilket gör att Umbraco passar oss väl i vår vision, att alla organisation ska förstå värdet av öppen källkod. Tack vare sin öppna källkod finns idag ett stort community med 200 000 deltagare världen över som ständigt jobbar med att förbättra plattformen och se till att det förblir en stabil, säkert plattform som ligger i framkant.

Umbraco ur ett redaktörs perspektiv

Umbraco är ett mycket lättanvänt CMS för dig som sköter en hemsida. De stora fördelarna finns i att det är väldigt lätt att malla upp så att all publicering blir enhetlig och stabil i olika plattformar. Det finns även en mängd smarta funktioner som gör det enkelt att arbeta med SEO och lägga till nya layouter  utan att man behöver blanda in utvecklare.

Redigering och publicering text avär intuitivt och som redaktör har du möjligheten att spara och förhandsgranska eller se tidigare versioner av en sida. Tidsinställd publicering och avpublicering finns också. Ett organiserat mediabibliotek för bilder, video, dokument och andra filtyper finns inbyggt.

För att kunna delegera ansvar till specifika användare eller användargrupper har Umbraco ett komplett system för behörighetshantering.

Drift av Umbraco: cloud eller on-premise

Vi har möjlighet att erbjuda Umbraco Cloud. Med Umbraco Cloud får din sida automatiskt de senaste buggfixarna och säkerhetsfunktionerna. Det innebär att du kan sova gott om natten och njuta av det faktum att du kan lägga dagarna på att bygga fantastiska saker på den mest uppdaterade och säkraste plattformen som finns.

Önskar ni som kund en lösning on-premise har vi självklart alternativ. Viktigast att ni som kund känner er trygga med valet.

Stabila plugins

Att Umbraco i grunden är ett stabilt och flexibelt CMS är fantastiskt, men ibland behöver man mer funktionalitet. Då finns en spännande värld av plugin att tillgå vilket du når direkt från din backend. Du kan välja över 300 plugins med varierande funktionalitet. Om du inte hittar vad du söker kan vi på Digitalist specialbyggda funktionalitet till er så att det blir precis som ni vill.

Stor community

Bakom Umbraco finns en stor community med  utvecklare som garanterar vidare utveckling av systemet. Behöver man köpa någon modul/plugin så finns ofta detta redan och kostar oftast bara några tusen kronor. Om man jämför med Wordpress där det finns extremt många plugins så finns det färre till Umbraco men generellt håller de en högre nivå och är väldigt stabila.

Detta erbjuder Digitalist

  • Umbraco konsulttjänster och utbildning
  • Webbplatsutveckling och distribution med Umbraco
  • Responsiv HTML-mallintegrering
  • Flerspråkig CMS-support, SEO-integration, mobilplattformsappar etc.
  • Centralt hanterad innehållslösning
  • Administration och underhållstjänst
  • Apputveckling / Anpassade tillägg / paketutveckling
  • Systemintegrationer såsom CRM, ERP

Kunder som använder Umbraco

Kontaktpersoner

Fabian von Tiedemann
menu
Kundansvarig

Fabian von Tiedemann

Epost
+46708990699
Pontus Rosin
menu
Ansvarig Informationssäkerhet

Pontus Rosin

Epost
+46739833372

No items found.
No items found.