Kära kunder – både våra nuvarande och kanske också framtida! Såsom brukligt är när vi närmar oss julen, vill vi ägna ett ögonblick åt att sammanfatta året som gått.

Att vi jobbar i en bransch som utvecklas rasande fort har väl aldrig förr varit så tydligt som nu med inträdet av AI i bred skala. På Digitalist Open Tech använder vi dagligen AI som kollega, och ser redan stora förbättringar i hela vår verksamhet. Vi håller som bäst på att utforska hur vi kan erbjuda GDPR-kompatibla AI-molntjänster. Jag är väldigt nyfiken på att höra mer om hur ni ser på framtiden, kontakta mig gärna! 

Vi har också breddat vårt utbud av tjänster med till exempel Directus CMS, Designsystem, Rebel Metrics (ett verktyg för att visualisera data i Matomo), samt e-handelslösningar. Allt för att kunna hjälpa er så bra som möjligt. 

Under 2023 har vi haft nöjet att välkomna 15 helt nya företag och organisationer som kunder – det har varit roligt och spännande att få lära känna er. Samtidigt har vi välkomnat 13 nya medarbetare till våra team. Vi har fått träffa nästan 800 av er på våra event, jag hoppas att dessa har varit en källa till kunskap och inspiration.

Vi har också bytt namn till Digitalist Open Tech (vi heter vad vi är!) och vi har fräschat upp vårt varumärke och fått en ny logotyp. Denna förnyelse är en symbol för vår fortsatta utveckling och vårt engagemang för att vara i framkant inom vår bransch och att digitalisera hållbart – till nytta för hela samhället.

Jag ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans under det kommande året och önskar er alla en fridfull jul och ett framgångsrikt nytt år.

No items found.