Vi på Digitalist hjälper myndigheter och organisationer att upphandla och dra nytta av kraften i öppna teknologier samtidigt som användarnas data måste behandlas enligt EUs lagkrav. Exempel på öppen källkod-teknologier vi implementerar:


Mautic

Mautic är ett öppen källkod-alternativ för automatisering av innehåll, sociala medier och e-postmarknadsföring, som även kan användas för att integrera sociala nätverk, kampanjhantering, formulär, frågeformulär och rapporter för att öka din försäljning. Vi har en molntjänst för Mautic som körs i svensk infrastruktur.

Kubernetes

Kubernetes, även känt som K8s, är ett öppen källkod-system för automatisering av distribution, skalning och hantering av containeriserade applikationer. Vi levererar Kubernetes idag till ett flertal stora och små kunder inklusive svenska myndigheter.

Jitsi

Jitsi är en samling av fria datorprogram med öppen källkod, utvecklade för IP-telefoni, videokonferenser och snabbmeddelanden.

Matomo

Matomo är den ledande öppen källkod-applikationen för webbanalys som helt och hållet lever upp till GDPR. Matomo används av många myndigheter i Sverige och övriga Europa. Matomo ger dig fullt ägandeskap av den data som samlas in till skillnad mot tex Google Analytics, där data från era besökare säljs av Google och riskerar att hamna i orätta händer. Vi har en Saas tjänst för Matomo som körs i svensk infrastruktur. Vi har en Saas tjänst för Matomo som körs i svensk infrastruktur. Läs mer om Matomo här! Läs också blogginlägget Matomo vs Google Analytics - vad skiljer verktygen åt?

No items found.