Webflow CMS

Webflow CMS har allt som krävs för att sätta upp pixelperfekta webbplatser och landningssidor.
Läs mer

Webflow CMS

Webflow CMS har allt som krävs för att sätta upp pixelperfekta webbplatser och landningssidor.
Läs mer
Webflow CMS

Webbplatser med Webflow CMS

Webflow CMS har allt som krävs för att sätta upp pixelperfekta webbplatser och landningssidor.

Kontakta oss om Webflow!

Hemsida till företag i Webflow

Har du funderat på att använda Wordpress som CMS? Då finns det anledning att kolla upp Webflow, som av många kallas Wordpress-dödaren. På många sätt är Webflow helt överlägset Wordpress, varför vi på Digitalist givetvis satt oss in i hur det fungerar och levererar på plattformen.

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa även er!

Inbyggt flerspråkstöd

Webflow är ett webbpubliceringssystem där man enkelt och utan några större kunskaper inom kodning kan designa och skapa en egen webbplats. Systemet innehåller all funktionalitet som krävs för att sätta upp exempelvis standardiserade webbplatser eller högkonverterande landningssidor, men även flerspråk (klicka på videon nedan) och e-handel. Att sätta upp en webbplats går snabbt tack vare att man i Webflow arbetar med grafiska verktyg: drag'n'drop och Wysiwyg. Det innebär att du hela tiden ser hur sidan som du arbetar med kommer att se ut då den sedan publiceras.

Fördelar med Webflow

  • Genom att använda Webflow kan man skapa väldesignade och funktionella webbplatser utan att behöva skriva kod.
  • Webflow har smidigt flerspråksstöd inbyggt.
  • När du arbetar med sidan kan du samtidigt se hur den kommer att se ut då den senare publiceras.
  • Floran av templates som man kan utgå från istället för att göra allt från scratch är imponerande. Man får mycket designlyx på köpet, redan från start.
  • Webflow har som standard funktioner för SEO vilket gör den lämplig för webbsidor som behöver en bra sökmotoroptimering som exempelvis landningssidor. För mer avancerad SEO kan sidorna senare sökmotoroptimeras ytterligare av en expert för skräddarsydda resultat.
  • Webflow är en molntjänst vilket innebär att webbhotell och SSL-certifikat ingår. Det betyder att det inte krävs en egen server för att komma igång med en hemsida i Webflow.
  • Stage-miljö ingår automatiskt utan extra administration eller beställning.
  • Webflow har stöd för e-handel.

Nackdelar med Webflow

  • Lämpar sig inte så bra för större webbplatser där tusentals artiklar eller produktsidor ska publiceras, utan är mest kostnadseffektivt för mindre webbplatser.
  • Webflow är, till skillnad mot exempelvis Drupal, inte öppen källkod utan man betalar för en viss summa varje månad utifrån vilket av de olika webbplatsplanerna man behöver. I priset ingår webbhotell och SSL-certifikat. Man kan dock skapa upp till två webbplatser gratis för att testa systemet dock går dessa inte att ansluta till ett eget domännamn.

No items found.

Kontaktpersoner

Matts Hildén
menu
Creative Director & Projektledare

Matts Hildén

Epost
+46704284370
No items found.