MatomoCamp är ett online-event som fokuserar på Matomo Analytics, det mest ledande verktyget för GDPR-vänlig webbanalys. I år  äger eventet rum mellan 9 och 10 november 2023. Eventets höjdpunkt är definitivt närvaron av Max Schrems, den välkända dataskyddsaktivisten som gjort sig känd för sin kamp för personlig integritet online. Schrems deltagande är en unik chans att höra hans insikter och få en djupare förståelse för integritetens roll i dagens digitala ekosystem. Han kommer bla att prata om sin organisation NOYB ('None of Your Business'). En organisation som arbetar för att stärka dataskyddet i Europa.

Max kommer även berätta ingående om EU-U.S. Data Privacy Framework och vilka problem han anser att det för med sig. Detta är en unik chans att lyssna men även att kunna ställa frågor. Givetvis kommer han även prata om varför plattformar som Matomo är så viktiga för att skydda de europeiska medborgarnas onlineintegritet.

Från Digitalist delar även Tomas Persson, Matomo-expert och contributor till Matomoprojektet genom två sessioner på konferensen. 9 november håller Tomas i en session där han delar med sig av sina best practices för Matomos Tag Manager. 10 november demonstrerar Tomas RebelMetrics – vår nya tillägstjänst till Matomo som ger användarna helt nya möjligheter att jobba med sitt Matomo data.

MatomoCamp sänds live online och är kostnadsfritt. Läs mer om Max Schrems här!

Anmäl dig här!
No items found.