Tjänster

SEO & Analys

SEO är en given del i din digitala strategi. Det spelar ingen roll om du är ett fackförbund, en organisation eller en myndighet – alla tjänar på att synas på Google. De flesta beslut startar med en sökning på nätet. Det är här vikten av bra sökmotoroptimering kommer in. Vi hjälper också till med webbanalys av sajter – för att reda ut vad som funkar och inte på er webbplats. Vi samlar in, analyser och sammanställer data kring besökarnas digitala beteende och kommer med rekommendationer.

SEO – mer än Googlerankning


SEO handlar inte längre bara ett sätt att manipulera Googles  sökresultat. Bra SEO handlar idag om hur vi tillgodoser besökarens förväntningar. Det handlar om UX – om kundresor, förväntningar och omhändertagande. I förlängningen handlar SEO om upplevelsen av ert varumärke, era tjänster och produkter. Ofta börjar (och ibland slutar) den interaktionen med just sökresultatet.

Bli bättre på SEO och analys tillsammans med oss
Vi hjälper dig till bättre rankning genom en god kundupplevelse. Våra erfarna experter hjälper dig med sökmotoroptimering både on- och off site. Förutom att vara proffs på Google är vi ledande i Sverige på Matomo – ett alternativ för dig som ställer höga krav på besökarnas integritet eller att lösningen måste hostas i Sverige. Till skillnad från Google äger du din egen data om du använder Matomo.

Vill du veta mer?


Hör av dig! Vi älskar att ta del av nya utmaningar. Vi sitter i den kreativa hubben A House på Östermalm i Stockholm. Välkommen till plan 5 så bjuder vi på kaffe och lyssnar på dina behov, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

No items found.

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här! För jobb eller praktik klicka här!