Artificiell Intelligens

Kunskapen om artificiell intelligens utvecklas ständigt och erbjuder oändliga möjligheter.
Läs mer

Artificiell Intelligens

Kunskapen om artificiell intelligens utvecklas ständigt och erbjuder oändliga möjligheter.
Läs mer
Artificiell Intelligens

AI + Digitalist Open Tech = Framtidens potential upplåst

Kunskapen om artificiell intelligens utvecklas ständigt och erbjuder oändliga möjligheter.

Är ni nyfikna på hur ni kan använda AI för att boosta er verksamhet? Kunskapen om artificiell intelligens utvecklas ständigt och erbjuder oändliga möjligheter. Men att överföra den kunskapen från teori till praktisk tillämpning är en utmaning som många organisationer står inför. Det är här vi kommer in i bilden.

Med AI som en drivkraft i dagens digitala omvandling är det avgörande att förstå var man börjar, hur man implementerar tekniken på ett effektivt sätt och framför allt hur man gör det säkert och inom de juridiska ramar som gäller. Vi är experter på att hjälpa organisationer att navigera i denna nya terräng oavsett om det gäller att optimera interna processer, förbättra kundupplevelsen eller att förnya produkter och tjänster med AI:s hjälp.

Vi går från ord till handling

Vill du ha en tydlig förståelse för artificiell intelligens och dess praktiska tillämpningar? Våra föreläsningar och workshops ger dig just det. Vi erbjuder en stabil grund och praktiska tips för hur du direkt kan börja använda AI för att förbättra och innovera i ditt företag eller organisation. Vill du att ditt team ska fånga upp AI-vågen? Våra enkla och engagerande workshops och föreläsningar är utformade för att alla ska hänga med, från nybörjare till tech-gurus.

När det kommer till att bygga AI för din organisation, tänker vi på allt – från start till mål. Vi levererar skräddarsydda AI-tjänster som inte bara är smarta och snabba, men också säkra. Och när vi säger säkra, menar vi det. GDPR? Check. Dataskydd? Dubbelcheck.

Samarbeta med oss och få:

  • Workshops och föreläsningar som gör AI begripligt och tillgängligt för alla, en AI-injektion för hela verksamheten
  • Verksamhetsanpassade AI-verktyg som jobbar just för dig och dina affärsmål
  • Konsultation kring vilka verktyg och strategier som passar bäst för dina behov och arbetsflöden
  • Sinnesro när det gäller data, våra AI-system respekterar din och dina kunders integritet till 100% (länk till vår AI-policy)

AI-hubben

I detta sammanhang är vi glada att kunna presentera vår revolutionerande AI-hubb, tillgänglig både som SaaS och on-prem för att erbjuda den ultimata flexibiliteten. AI-hubben är ett alternativ till exempelvis ChatGPT Teams men mer flexibelt då våra kunder får kontroll över användande, säkerhet och modellval. Med avancerad RAG-teknologi vid rodret erbjuder vi inte bara fullständig kontroll över er AI-användning och möjligheten till betydande kostnadsbesparingar, utan också en unik förmåga att förstå och bearbeta era dokument och data i en säker miljö. 

Det bästa av allt? Ni betalar endast för det ni faktiskt använder och sätter era egna begränsningar. Vår AI-hubb är utformad för att ge en skräddarsydd och säker miljö som stödjer ett flertal AI-modeller och leverantörer, vilket möjliggör bättre dataskydd, kvalitet och användarkontroll. Med oss tar ni steget in i AI-erans framkant.

Vi gör AI begripligt

För många känns AI som en teknisk djungel men med rätt kunskap och verktyg kan din verksamhet oavsett om det är ett företag, myndighet eller kommun – navigera säkert och effektivt. Oavsett om du vill börja med en introduktionsworkshop eller är redo för att dyka djupt in i en skräddarsydd AI-lösning så är vi här för att hjälpa till.

Gedigen erfarenhet

På en marknad där AI-expertis ofta är självutnämnd men sällan underbyggd, står vi ut med vår breda kompetens och praktiska erfarenhet av att implementera AI. David Holmlund vars intresse för AI väcktes redan under 90-talet har sedan dess engagerat sig djupt i fältet och har kontinuerligt hållit sig à jour med teknikens framsteg såväl genom utbildning som praktiskt arbete. Idag innehar han rollen som vår Chief AI Officer och är ansvarig för att strategiskt integrera AI-teknologi och metoder i företagets kärnverksamhet tillsammans med ett starkt team av specialiserade AI-experter och ett vakande öga på efterlevnad av lagstiftning och etiska normer.

Låt oss visa hur vår erfarenhet kan transformera även din verksamhet med AI som en tillgång och inte bara ett buzzword. Kontakta oss för en genuin AI-partner som kan gå från ord till handling. Varför inte börja med en introduktion och workshop för att utforska nästa steg och kickstarta er resa?

Kunder i urval

Kontaktpersoner

Ulrika Mengshoel Wedelin
menu
VD

Ulrika Mengshoel Wedelin

Epost
David Holmlund
menu
Chief AI Officer

David Holmlund

Epost
+46703634017

No items found.
No items found.