Webbutveckling

Webbutveckling

Webbutveckling är hjärtat i vår verksamhet. Med öppna teknologier och agila metoder bygger och vidareutvecklar vi webbar och appar åt vitt skilda organisationer och företag i effektiva och sammansvetsade team.

Open source, agil utveckling och kontinuerlig förbättring

Vi har genom åren skaffat oss erfarenhet från i stort sett alla typer av kunder; allt från börsnoterade företag med försäljning globalt som Sony och Spotify till offentlig verksamhet som Socialstyrelsen och Stockholms Läns Landsting. Vi har också många fackförbund och hjälporganisationer på kundlistan.

Lägg pengar på webbutveckling – inte licenser

Vår verktygslåda med öppna teknologier är perfekt för detta, eftersom det ger oss möjlighet att välja teknik utifrån kundens behov och samtidigt se till att kundens budget läggs på anpassning och utveckling istället för licenser. Därför gillar vi open source. Vi har inga krav på oss att sälja specifika verktyg, utan utgår alltid från kundens behov. Nöjda kunder ger god lönsamhet.

Kontinuerlig utveckling är en del av vår filosofi. Vi ser inte webbutveckling som ett projekt, utan som ett löpande ansvar. Våra många långa kundrelationer vittnar om att det är en vinnande strategi.

Relaterat från bloggen

Alexander

Webbinarium: Offentlig upphandling av öppen källkod!

Skattebetalarnas pengar? Skattebetalarnas kod!

Läs bloggpost
webbinarium drupal 9

Webbinarium: Introduktion till Drupal 9

Webbinarium om de stora fördelarna med Drupal 9.

Läs bloggpost

Relaterat kundcase

No items found.

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!

Tack!
Vi återkommer så snart vi kan till dig.
Hoppsan, något fungerande inte som det skulle. Försök igen eller kontakta oss direkt