Webbutveckling

Webbutveckling

Webbutveckling är hjärtat i vår verksamhet. Med öppna teknologier och agila metoder bygger och vidareutvecklar vi webbar och appar åt vitt skilda organisationer och företag i effektiva och sammansvetsade team.

Open source, agil utveckling och kontinuerlig förbättring

Vi har genom åren skaffat oss erfarenhet från i stort sett alla typer av kunder; allt från börsnoterade företag med försäljning globalt som Sony och Spotify till offentlig verksamhet som Socialstyrelsen och Stockholms Läns Landsting. Vi har också många fackförbund och hjälporganisationer på kundlistan.

Lägg pengar på webbutveckling – inte licenser

Vår verktygslåda med öppna teknologier är perfekt för detta, eftersom det ger oss möjlighet att välja teknik utifrån kundens behov och samtidigt se till att kundens budget läggs på anpassning och utveckling istället för licenser. Därför gillar vi open source. Vi har inga krav på oss att sälja specifika verktyg, utan utgår alltid från kundens behov. Nöjda kunder ger god lönsamhet.

Kontinuerlig utveckling är en del av vår filosofi. Vi ser inte webbutveckling som ett projekt, utan som ett löpande ansvar. Våra många långa kundrelationer vittnar om att det är en vinnande strategi.

Relaterat från bloggen

Varför ska man uppgradera sin Drupal 7-sajt? - Tåg.

Varför ska man uppgradera sin Drupal 7-sajt?

Var god tag plats, snart går Drupal 9-tåget! Oavsett om du har en Drupal 7 eller en Drupal 8-sajt kommer nya version 9 påverka dig. Låt oss ta en titt på vad denna uppgradering betyder för dig.

Läs bloggpost

Så bygger vi publika webbplatser

Hjärtat i vår verksamhet är arbetet med våra kunders webbplatser. Med öppna teknologier och agila metoder bygger och vidareutvecklar vi publika webbplatser

Läs bloggpost

Relaterat kundcase

Var inte blyg, kontakta oss!

Vill du istället prata med en av våra kundansvariga direkt? Klicka här!